google cégem, keresőoptimalizálás, seo
Posted on / by Csiffary Gergely / in Egyéb kategória

Ne Viccelj, Tényleg Számít Még 2020-ban A Google Cégem Szolgáltatása?

Hol található szálloda a közelben? Hol találok jó kávézót a közelben?

Ha visszagondolunk egy pár évtizedre ezelőttre, az ilyen keresések alkalmával elővettünk egy vastag telefonkönyvet, esetleg az Arany oldalak egy példányát, vagy megkérdeztünk egy járókelőt, hogy igazítson minket útba. 

Ma az internetes keresések „közös valutája” – a Google-, a saját szaknévsorával, a Google Cégem szolgáltatással segít a cégeknek abban, hogy az interneten megtalálhatóak legyenek. 

Mit takar a Google Cégem szaknévsori szolgáltatás?

A Google Cégem az egy olyan INGYENES platform, amely lehetővé teszi a cégeknek, vállalkozásoknak (még azoknak is, akiknek nincsen erős online jelenléte), hogy felkerüljenek a Google Térképes szolgáltatására és ott a saját megjelenésüket kialakítsák. Sok egyéb lehetőség mellett a Google Cégem szolgáltatásban fel lehet tüntetni a vállalkozásunk nevét, címét, telefonszámát, nyitvatartási idejét stb. 

A Google Cégem szolgáltatás egy átfogó platformot is biztosít ahhoz, hogy nyomon kövessük és válaszoljunk az ügyfelek által írt véleményekre, fotókat töltsünk fel cégünkről, aktuális információkról nyújtsunk tájékoztatást közönségünk számára, bemutassuk termékeinket / szolgáltatásunkat, időpont foglalási lehetőséget adjunk. További óriási előny, hogy részletes elemzést és statisztikát kapunk arról, hogy az ügyfelek, miként találnak meg bennünket az interneten. 

Miért számít még mindig a Google Cégem Szolgáltatása?

A Google Cégem szolgáltatása javíthatja a vállalkozásod online láthatóságát a lokális keresőoptimalizálás erejének köszönhetően, lehetőséget ad arra, hogy új közönséget érj el, és megértsd a vállalkozásoddal kapcsolatos  online ügyfélviselkedést. 

Habár időt és energiát kell fektetni a platformon történő megjelenés kezelésére, a Google Cégem által nyújtott előnyök messze felülmúlják az induláshoz szükséges befektetés mértékét. 

Akkor tehát a Google Cégem valóban hasznos a Te céged számára? 

Teljes mértékben.

 Bizonyítékul szolgáljon erre a „közelben” (pl. „kávézó a közelben” stb.) keresési kifejezések drámai mértékű növekedése az elmúlt években. A Google Trends adatai egyértelműen jelzik, hogy óriási lehetőség van a vállalkozások számára arra, hogy elérjék azokat az ügyfeleket, akik helyi vállalkozásokat keresnek.

google cégem, keresőoptimalizálás, seo

Tags:

Vélemény, hozzászólás?